Cum sa luptam impotriva calvitiei?

Parul este o podoaba care ne completeaza frumusetea noastra superioara. Ca si tenul, dintii si alte podoabe ale noastre, si tenul trebuie sa il tratam cu o importanta aparte. Pentru a evita caderea parului si a mentine acesta intr-o stare excelenta de stralucire, trebuie sa ne asiguram ca alimentatia noastra este una echilibrata si la ore fixe, asta in primul rand. In al doilea rand, nu spama parul prea des, este un lucru important pentru ca daca ai parul mai lung, acesta nu apuca sa hraneasca tot firul pana la varf cu nutrienti si uleiuri naturale daca il spalam zilnic.

Daca doresti sa dai un plus parului tau, trebuie sa incerci cateva tratamente naturiste pe baza de uleiuri naturale care contin: ulei de ricin, ulei de parafin, vitamine uleioase A, E, F si doua galbenusuri de ou. Cel mai indicat este sa amestecam toate acestea si sa aplicam pe parul ud ca un tratament capilar, si se tine de la jumatate de ora pana la o ora.

In urma acestui tratament, firul de par se intareste si devine mai stralucitor, fapt care dovedeste ca tratamentul functioneaza si ne prieste. Din cate vedeti este strict vorba de vitaminizarea scalpului si de hranirea acestuia pentru o functionare mult mai buna.

Se pare ca nu trebuie sa ne ingreunam viata pentru a avea un par sanatos si stralucitor, dar e bine sa ne intre in reflex anumite lucruri care imbunatatesc scalpul nostru pretentios.Toate aceste tratamente previn si caderea parului in exces in conditiile in care este permisa o cadere a parului de 100 de fire pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *