Good boy VS Bad boy

Toata viata am avut dilema asta. Cum sa fiu? Bun sau rau? Baiatul bun este romantic, grijuliu, iubitor si isi exprima sentimentele in timp pentru ca ii este frica sa nu strice relatia. Baiatul rau este nepasator, se comporta ca un porc si totusi are mai mult succes. De ce? De ce femeile sunt atrase mai mult de unu care nu le baga in seama decat de unul iubitor???

Bad boy are de castigat din start pentru ca este mai libertin si isi poate exprima ideile direct fara ocolisuri si asta il face placut, merge pe ideea ca nu are nimic de pierdut si cam are dreptate aici  .

Nu spun sa fiti toti rai si nepasatori…cel mai castigat este acela care stie sa combine aceste doua variante.

Daca esti doar good boy…esti luat de prost, daca esti doar bad guy…esti nesimtit.

Imi place sa cred ca eu am reusit sa combin aceste doua variante desi…good boy predomina la mine si poate am de pierdut dar…n-am cum sa fiu rau, cel putin cu cine merita afectiune si dragoste, n-am cum sa fiu fals si sa nu-i arat ca imi pasa. Ea trebuie sa-si dea seama singura ce fel de persoana sunt fara sa fiu un nesimtit pentru a ma face placut.

Nu am inteles niciodata de ce sunt femei care stau cu barbatii care le agreseaza fizic, asta mi se pare cel mai josnic din partea unui barbat…sa lovesti o femeie. Si totusi sunt femei care stau cu acest fel de barbati…din nou intrebare….De ce??? Pentru ca ii iubesc  …si dragostea are o limita si cred ca atunci cand se ajunge la agresiune fizica se cam termina, poate le place…sigur sunt femei carora le face placere sa fie lovite dar vreau sa cred ca numarul acestora este destul de mic, sau in cel mai trist caz sunt nevoite sa continue  relatia din diferite motive.

Tu in care categorie te incadrezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *