Intr-un final se pare ca legea antifumat e buna

Intr-un articol am citit astazi ca in primele 6 luni s-a redus spitalizarile pentru infarctul miocardic si pentru crizele de astm cu mai exact intre 5 si 11% mai putine internari si imbolnaviri datorita tutunului. Statisticile de la ANAF ne arata ca cifrele de afaceri ale barurilor au crescut cu aproximativ 10% iar a restaurantelor cu cel putin 20%.

Multe lume era de parere ca multe restaurante v-or da faliment dupa aceasta lege deoarece lumea nu merge la restaurant daca nu poata sa isi aprinda o tigara, dar uite ca oamenii pot fuma foarte bine si afara si nu patesc nimic sau nu le cad gradele :). Tot la fel nici cinematografele nu au dat faliment atunci cant fumatul a fost interzis inaintru.

In toata aceasta perioada am fost cu copii in restaurante si m-am simtit foarte bine deoarece poti linistit mirosi mancarea iar copii alaturi de mine nu trebuie sa suportam otrava nimanui, cu alte cuvinte totul a fost perfect. Nu sunt singurul care gandeste asa, ci sunt foarte multi.

Mai nou vad multe persoane care fumeaza tigari electronice si ma gandeam daca acestea sunt sanatoase pentru ei si legale in acelasi timp ? Dar eu personal sunt de acord cu ele deoarece nu iese fum si nu deranjeaza pe absolut nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *