Parerea mea despre povestea namebox.ro

In toata aceasta povestea in primul rand ma uimit cu cata usurinta unele persoane si aici nu ma refer la cineva care este la inceput de drum si la unele persoanele care sunt in domeniu de cativa ani si deja au o experienta in spate, se lasa 100% in grija unui furnizor.

Nu ma refer ca trebuie ca fiecare dintre noi sa facem backup zilnic sau sa avem siteul salvat in 2-3 locuri pentru a fi siguri ca nu exista nici o sansa sa il pierdem vreodata, dar macar acolo un backup odata la cateva luni sa ai facut in caz de orice eventualitate.

Majoritatea sunt furiosi si au inceput sa strige ca ei au platit un host cu anumite servicii si trebuie respectate. Sa zicem ok, dar acest lucru nu inseamna ca tu nu mai trebuie sa iti iei nici o masura de siguranta. Se poate intampla foarte usor un incendiu sau patronul poate fugii cu banii iar tu nu mai ai acces la nimic, ce vei face atunci ?

Cred ca deja suntem prea obisnuiti ca doar sa conectam contul de google si sa ne apara direct toate informatiile de care avem nevoie si sa continuam conversatia de pe messenger de pe orice device, dar toate lucrurile astea costa enorm si cineva tot plateste ca tu sa te poti folosi de ele.

Nu vreau sa fac shameless promo dar mie unul personal mi se pare normal ca fiecare sa aiba un backup la munca lui dupa lansarea siteului cel putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *