Parfumurile mele preferate din 2017

Nu vreau sa ma gandesc de cate parfumuri ar fi nevoie pentru a nu mai fi tentat sa incerc tot timpul ceva nou. Pentru ca fin fiecare anotimp ca sa nu zic in fiecare luna, apare cel putin cate un parfum care sa imi faca cu ochiul, sau mai bine zic cu pulverizatorul. Si mai e o problema pe care o am, si anume ca trebuie sa am anumite parfumuri in permanenta, pentru ca imi plac prea mult sau sunt compuse din citrice si am nevoie de ele in momentele in care nu ma simt prea bine.

Ieri cautam pe net un parfum cadou pentru un prieten si eram pe acesta pagina cu un top de parfumuri barbati despre care pot sa spun ca e destul de ok si m-a ajutat sa ii aleg prietenului un parfum fara sa ii stiu mirosul, dar sper sa fie pe placul lui.

Parfumul L`eau D issey Pour Homme este unul dintre parfumurile mele preferate,  pot sa il includ chiar in top 3 daca stau sa ma gandesc mai bine. Este un parfum inconfundabil si simplu in acelasi timp, perfect pentru o zi de primavara-vara si foarte remarcat de femei.

Un alt parfum pe care il iubesc este Tom Ford Noir care este un parfum cu esente foarte puternice. Aromele sunt putin condimentate si a fost lansat in anul 2012. Pentru acest parfum notele de varf sunt piperul, chimionul, verbana, violeta si bergamota.

Iar lista poate continua cu inca minim 10 parfumuri care le folosesc si iubesc, dar in urmatoarele articole voi scrie cate ceva si despre ele.

Voi ce parfumuri folositi si in ce perioada?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *