Studentocratia oradeana

Studentocratia se vrea a fi o revista care lupta pentru interesele studentilor oradeni, o revista care lupta pentru toate durerile studentilor oradeni, o revista prin care studentii isi pot face publice cele mai fierbinti dorinte. Asta e ideea, cica.

Mai jos aveti un copy-paste de pe pagina Despre a revistei Studentocratia.
Noi, alături de colegii care ne reprezintă interesele, vom încerca să fim ochii, urechile şi vocea voastră pentru că vrem să ştiţi tot ce se întâmplă, când şi cui se întâmplă.

Citim asta si ne gandim, ce tare, au venit izbavitorii studentiei oradene. Apoi ne uitam la continutul site-ului si vedem ca pe langa odele ceausiste avem articole despre martisoare, oscaruri, recenzii de carti, filme si alte chestii gen Bravo sau Cool Girl. Fratilor, reviste din astea se fac in liceu. Nu vad unde este lupta aia de care vorbiti. Luptati pentru interesele studentilor asa cum lupta si vaca sa faca miau.
Puteati sa o luati pe un alt drum cu revista asta dar v-ati dus pe drumul luptelor inexistente. Nu e nimic rau ca vreti sa promovati talentul scriitoricesc al unora dar nu va numiti cruciati daca nu asta va propuneti sa faceti.

Oricum, nu stiu cine sunteti voi sa luptati pentru interesele studentilor intr-un mediu atat de corupt. Nu aveti puterea necesara pentru a lupta, nu cunoasteti modalitatile prin care puteti lupta. Mai are rost sa zic ca nu aveti notiuni jurnalistice care sa va ajute pe acest plan, al luptei izbavitoare?
Credeti ca o sa va bage cineva in seama? Mai credeti in Mos Craciun?
Trenul catre Atlantida a fost pierdut definitiv…

Atatea asociatii studentesti in Oradea si majoritatea sunt degeaba. Sunt facute pentru ca anumite persoane sa se simta importante si sa poata da din fund prin campus. Daca tot nu ne putem evidentia prin calitatea formelor de invatamant universitare macar sa ne evidentiem prin numarul de asociatii studentesti care lupta impotriva morilor de vant. Chiar si Don Quijote ar fi mandru de voi, pe onoarea mea va zic.

In fine, sunteti degeaba atata timp cat printre voi misuna oi negre.
Apropo, nu va asteptati la drept la replica. Pe banii mei si pe spatiul meu nu veti avea parte de asa ceva.

P.S.
Ma gandesc ca nu o sa o dati in contre. Online-ul e un loc foarte periculos pentru niste neinitiati ca voi, gen. Luati totul ca pe un sfat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *